Öntöde

ÖntödeÖntödénk 1986-ban alakult, és 1991 óta működik Precíziós Öntő Kft. néven.  A Bajától 20 km-re, Sükösd község közelében található 100%-ban magyar tulajdonban lévő üzem több mint 20 éve van jelen folyamatosan a piacon.

Nagy gyakorlattal rendelkezünk szénacél-, alacsonyan- és magasan ötvözött acél, valamint rézből és bronzból készült termékek gyártása terén. Vállaljuk kis darabszámú és tömegtermékek gyártását is. Az öntödében gyártott termékek alsó súlyhatára 5 g, a felső hozzávetőlegesen 3 kg. Vevőink között kisebb környékbeli vállalkozások, országosan is kiemelkedő vállalatok, külföldi megrendelők, valamint képzőművészek is megtalálhatók.

 

Az öntöde termelési tevékenységét a precíziós öntés szakmai technológiai előírásainak és elvárásainak megfelelően végzi, minőségét az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerünk garantálja. Termékeink összetételének meghatározása analitikai spektrométerrel történik.

  

Öntöde

Öntödénk hosszú évek óta eredményesen működik együtt helyi fémmegmunkáló műhelyekkel, így a viaszsajtoláshoz szükséges szerszámot is el tudjuk készíttetni ügyfeleinknek részére.

Folyamatos fejlesztésekkel, szakmai erőforrásokkal, korszerű technológiával törekszünk a lehető legjobb minőségű végterméket előállítani és az öntöde vevőinek egyedi igényeit kielégíteni.